avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... notificare plata anaf ,,semnata fals,,
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

notificare plata anaf ,,semnata fals,,

buna ziua, am urmatoarea speta : acum 3 zile am primit o adresa de la ANAF in care mi se cere sa achit un debit de xxxx lei pt niste venituri din 2011 . Pana aici este in regula ,dar am fost la anaf si acolo am gasit o notificare ----atentie---- semnata de asa zisa matusa a mea , adica vecina mea yyyyy care zic ei ca ar fi semnat acea instiintare. Vecina mea nu a semnat nimic in 2013 si vine si la proces daca este cazul sa demonstreze asta. Intrebarile mele sunt urmatoarele :
ce pot face eu in cazul acestei instiintari ? pot sa il trag la raspundere pt fals in inscrisuri pe agentul respectiv ? pot sa atac ANAF-ul fiindca nu m-au instiintat ?
Multumesc anticipat celor ce vor participa la aceasta discutie.
Cel mai recent răspuns: karmagolden , utilizator 11:21, 27 Noiembrie 2017
De unde stiu ei de vecina, nume, prenume etc.? TRebuie vazut exact cum e documentul intocmit si semnat.
Au scris pe notificare numele exact al vecinei mele dar semnatura este facuta in bataie de joc si scrie clar ca este matusa mea. Nu exista grad de rudenie intre mine si vecinii mei. In 2004-2005 cei de la xxxx companie de telefonie mobila m-au dat in judecata pt o datorie inexistenta dar acolo au prezentat o confirmare de primire de la o instiintare care era semnata in numele meu si bineinteles ca era un fals. numai ca la vremea aceea am vorbit cu avocatul/juristul companiei si au renuntat la proces. Acum legile / codurile s-au schimbat si chiar nu mai stiu cum se procedeaza. de asta va rog sa-mi spuneti cam ce variante as avea. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martorul la incheierea unui pv Mary-Lou Mary-Lou Martorul care semneza la incheierea unui p-v de contraventie trebuie sa fie prezent in momentul incheierii acestuia,sau macar sa ia cunostinta de refuzul ... (vezi toată discuția)
Am primit bataie – acuma ce ma fac (2) xuser xuser Am deschis un nou topic in acest sens, intr-un cat s-au clarificat o gramada de lucruri, am facut o gramada de analize pe la spitale, am apucat sa arunc o ... (vezi toată discuția)
Provident - imprumut facut pe numele altei persoane udrzone udrzone Buna Seara . Am nevoie de parerea unui avocat inainte sa fac un gest necugetat . Astazi primesc acasa o instiintare de la provident , ca as avea de plata ... (vezi toată discuția)