avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog ajutati-ma!!! - executare imobil neîntabulat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog ajutati-ma!!! - executare imobil neîntabulat construit pe terenul altcuiva

Buna daca am doar autorizatie de constructie pe numele meu iar terenul de sub casa are alt propietar si e neintabulat ,daca casa se executa ce se intampla cu terenul peopietarului?
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gradmariana_92 , utilizator 12:05, 28 Noiembrie 2017
Casa are doar autorizatie de constructie pe numele sotului iar terenul e a socrului.vrea sa ne execute un vecin pt ca vrea 50.000 de euro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare fortata Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna dimineata am un teren neintabulat care are alt propietar iar casa neintabulata pot creditori prin executor sa o intabuleze fortat sa o scoata la licitatie ... (vezi toată discuția)
Teren neintabulat Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua daca am casa trecuta doar in registru agricol si e neintabulata iar pamantu de sub ea are alt propietar si e neintabulat.creditorii ma pot exrcuta? (vezi toată discuția)
Executare Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua ma scuzati ca va deranjez am o mare problema iar avocatul care lam avut nu mai vrea sa se ocupe de caz desi iam platit onorariu in valoare de 6000 de ... (vezi toată discuția)