avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna dupa care concediu prenatal ?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna dupa care concediu prenatal ?!

Buna ziua! Sunt cadru didactic titular in cadrul unei institutii private, beneficiind astfel de 21 zile lucratoare concediu de odihna/ an scolar. Mi-am luat 5 zile de concediu prin luna octombrie ramanand astfel cu inca 16. Intrebarea mea este... daca eu pe 27 decembrie voi intra in prenatal, am dreptul sa imi iau inainte toate cele 16 zile de concediu de odihna ( acum in luna dec)?! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 27 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă puteti lua toate zilele de CO în decembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna alexandra910523 alexandra910523 M-am angajat in octombrie 2015 la o gradinita si concediul de odihna mi-a fost impus de angajator in perioada sarbatorilor de Craciun cand gradinita a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu de ingrijire copil multescu multescu Buna ziua. Sunt functionar public si ma confrunt cu o problema legata de concediul de odihna.Am revenit din concediul pentru ingrijire copil pe 31 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna in cazul concediului prenatal lavinianitu lavinianitu sunt cadru didactic-invatatoare , nu sunt platita la ore , ci la zile lucratoare, deoarece sunt calificata si titulara pe postul acesta, deci am contract pe ... (vezi toată discuția)