avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire CCC

Buna ziua!
Daca in timpul CCC in companie au fost date diverse prime de care eu bineinteles nu am putut beneficia, le voi primi cand ma intorc la munca?
In caz afirmativ, care este legea care spune asta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 28 Noiembrie 2017
Postați prevederile referitoare la acordarea primelor, întrucât este posibil sa nu primiți întrucât ați avut raportul de munca suspendat.
Cornel Vasile a scris:

Postați prevederile referitoare la acordarea primelor, întrucât este posibil sa nu primiți întrucât ați avut raportul de munca suspendat.

Nu cunosc sa existe astfel de prevederi. Exista vreo lege?
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
oana123456, utilizator
Nu exista niciun act normativ in acest sens ..... trebuie verificat la nivel de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nastere copil claudiah28 claudiah28 Buna ziua Cel de-al doilea copil al meu se va naste in timpul Cic-ului ptr primul copil. Intrebarea mea e daca angajatorul ar trebui sa-mi acorde ajutorul ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator de a ma primi la munca dupa ccc goby goby Am fost angajata cu cmi pe perioada nedeterminata.Am intrat in crestere copil 2 ani. Pe 12 aprilie 2013 ar trebui sa ma prezint la munca. Angajatorul mi-a ... (vezi toată discuția)
Restructurare post in timpul concediului de crestere copil Anastasia84 Anastasia84 Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil de 1 an si 6 luni. Lucrez intr-o mare companie multinationala si am trimis o cerere prin care mi-am exprimat ... (vezi toată discuția)