avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încetare contract de muncă disciplinar. Mai sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încetare contract de muncă disciplinar. Mai sunt obligată să mă prezint pentru predarea gestiunii?

Daca mi s-a incheiat contractul de munca disciplinar...mai sunt obligata sa ma prezint sa predau gestiunea???
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 3 Decembrie 2017
Nu râspundeti la nici o somatie din partea lor dar înregistrati si pâstrati toate piesele scrise.
Dl. Cornel Vasile v-a indicat temeiul juridic.
Existâ riscul ca cineva sâ încerce sâ vâ punâ în cauzâ ca sâ-si acopere propriile "aranjamente".
Astazi m-au chemat sa semnez un alt angajament ca vin sa predau gestiunea...o gestiune care a fost "sparta"...de alti colegi si pus lacat cu sigiliu institutiei fara ca eu sa fiu de fata.. Iar cand le-am spus ca nu semnez absolut nimic...m-au amenintat ca o sa raspund penal pentru fapta mea...va rog sfatuiti-ma cam sa procedez???
Mentionez ca toata discutia de astazi am inregistrat-o....Ar trebui sa imi angajez un avocat???
Nu poate să facă nimic si presiunile si amenințările lor la adresa dumneavoastră intra cu legea şantajului ,înregistrați tot pt că va fi util pe viitorCristina-Alina a scris:

Mentionez ca toata discutia de astazi am inregistrat-o....Ar trebui sa imi angajez un avocat???

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sâ întelegeti câ singura lor solutie pt a justifica eventuale "disparitii" din gestiune este gâsirea unui tap ispâsitor!
Faptele descrise sunt clasificabile ca hârtuire cu amenintâri.
Nu trebuie sâ faceti greseala de a vâ deplasa la locul de muncâ sau la sediu societâtii.
Continuati cu înregistrârile diverselor discutii si tentative de intimidare încâ o scurtâ perioadâ, 7-10 zile, dupâ care puneti punct informâdu-i de faptul câ ati constituit dosarul de plâgere penalâ împotriva societâtii!
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Demos, utilizator

Alte discuții în legătură

Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de delapidare Genucu Genucu Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o situatie dificila cu care ma confrunt: sunt angajatul unei firme de distributie in calitate de agent comercial. ... (vezi toată discuția)
Inventar scule firma cioky81 cioky81 Salut. Sper sa ma ajutati cu un sfat. Incerc sa fiu cat se poate de scurt.Am luat pe inventar niste truse si scule care mi-au fost furate in 2006.Azi am fost ... (vezi toată discuția)