Amenintarea cu formularea unei plangeri penale nu constituie santaj. Exista o decizie a ICCJ in acest sens, avand in vedere ca plangerea penala constituie un mijloc legal pe care il are la indemana o persoana vatamata pentru a cere tragerea la raspundere penala a unei persoane care i-a creat o vatamare, o paguba prin savarsirea unei infractiuni .
In ce priveste inventarul, nu ar fi trebuit sa plecati fara sa fi cerut sa fie facut sau fara sa fi sigilat impreuna cu reprezentantii firmei depozitul, in vederea inventarierii, la o data ulterioara, de comun stabilita.
Parerea mea este ca ar trebui sa participati la efectuarea inventarului pentru a va putea apara prin obiectiunile la rezultatul inventarului sau prin nota explicativa .
Asa, ei vor face o comisie , vor face inventarierea si daca vor constata o paguba , vor putea formula chiar o plangere penala daca vor aprecia ca sunt elemente ca aceasta s-ar datora savarsirii unei fapte penale, plangerea fiind scutita de timbru
Prin participarea la o predare de gestiune dupâ desfacerea CIM-ului Dna Cristina-Alina, veti accepta o responsibilitate care nu vâ mai apartine!
Trebuie sâ vâ protejati împotriva excrocilor care ignoreazâ legea si abuzeazâ de o pozitie de fortâ (organizatie cu mijloacele necesare contra unui simplu cetâtean)!
Faptul câ dupâ atâta timp de la ruperea CIM-ului se exercitâ presiuni si intimidâri pentru executarea unei predâri de gestiune în afara unui CIM este simptomatic!!!
Refuzati în scris (scrisoare cu confirmare de primire, în care mentionati si faptul câ au executat intimidâri si amenintâri, telefonice si/sau în scris, deci probele pe care le aveti) orice predare de gestiune ulterioarâ încetârii de CIM!!!
Acuzatie de delapidare
Genucu
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o situatie dificila cu care ma confrunt: sunt angajatul unei firme de distributie in calitate de agent comercial. ... (vezi toată discuția)
Inventar scule firma
cioky81
Salut. Sper sa ma ajutati cu un sfat.
Incerc sa fiu cat se poate de scurt.Am luat pe inventar niste truse si scule care mi-au fost furate in 2006.Azi am fost ... (vezi toată discuția)