avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nerambursat la un IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nerambursat la un IFN

Buna ziua,
Problema pe scurt, este urmatoarea: sora mea a luat de la un IFN din Bucuresti 5700 lei pe care nu i-a mai platit. IFN-ul respectiv a plasat creditul unei firme de recuperare si de atunci primeste tot timpul telefoane sa plateasca 13000 lei. Ce se poate intampla avand in vedere ca:
1. are o locuinta luata prin programul "prima casa"
2. are loc de munca
Se pare ca este foarte speriata de amenintarile acelei firme de recuperatori
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelacoman , utilizator 13:43, 28 Noiembrie 2017
De cand nu a mai platit ?
mi-a spus ca a luat banii in august si nu a platit niciodata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci sa faca bine sa plateasca ca ramane fara casa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta se intampla când semnezi si n-ai capu' la tine!
Multumesc pentru raspuns, o zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita lumifatu lumifatu Buna dimineata Din 2007, de cand am facut ultima plata catre un IFN, primesc tot felul de notificari din partea acestui IFN sau a unor firme de recuperare. ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de recuperari creante rvcbt rvcbt Buna ziua v as ruga mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema surorii mele, care in anul 2003 a cumparat de la o societate comerciala din orasul nostru ... (vezi toată discuția)
Lnformatie- credit neachitat, probleme cu firmele de recuperari creante ANELLA ANELLA buna seara,,as vrea si eu o informatie.....in 2005 luna decembrie am facut un imprumut la o banca pe atunci eram angajata ....totul bine pana in 2009 cand am ... (vezi toată discuția)