avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere in concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere in concediu crestere copil

Buna ziua. Am un copil in varsta de 1an, m-am intors la serviciu timp de 2 luni pentru a da cateva examene de grad si acum as dori sa ma reintorc in concediu de crestere copil pana la 2 ani. Stiu ca este posibil, insa am o nelamurire. Daca ma reintorc in concediu, la plata indemnizatie intra in calcul si cele 2 luni pt care am lucrat, sau se vor calcula fix cele 12 luni inainte de a naste?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 28 Noiembrie 2017
Se iau in considerare cele 12 luni eligibile dinaintea de nasterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce intra in calculul indemnizatiei de crestere copil? diana_sal diana_sal Buna ziua, am o nelamurire legata de modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului. Concret, in luna decembrie 2016 voi naste. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil RaduAdi RaduAdi buna ziua.am o mica problema si sper sa gasesc ajutor aici.sotia mea e insarcinata si va naste undeva prin mai-iunie 2015.e angajata cu 4 ore, fiind angajata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil, calcul venituri 12m mihaelapopa2017 mihaelapopa2017 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu clarificarea unor aspecte legate de veniturile luate in calcul pt indemnizatia de crestere copil: 1. Care sunt cele 12 ... (vezi toată discuția)