avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acordul vecinilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acordul vecinilor

Buna ziua. Locuiesc la casa, intr-o curte comuna cu inca 3 conlocatari. Mentionez ca parcelele nu sunt delimitate, practic stim ca toti avem cate o bucata din curte, dar nu stim exact care. Intrarea in curte este comuna(poarta), intrarea in imobilul fiecaruia este separata. Eu stau la parter, am un vecin deasupra, si inca doi langa mine, unul la parter si unul la etaj. Apartamentele nu sunt despartite. Vreau sa imi deschid in apartamentul meu un atelier creativ pentru copii. Intrebarea este daca am nevoie de semnaturile conlocatarilor pentru a face asta? LEGAL, nu omeneste. Si daca da, am nevoie de legea concreta, articol, lege, litera. nu din auzite. Multumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
MateescuMihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: MateescuMihaela , utilizator 11:41, 28 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune mihaiionescu8716 mihaiionescu8716 Buna ziua, Doresc sa procedez la iesirea in indiviziune cu un apartament aflat intr-un boc de 6 apartamente. Am cazut de acord cu ceilalti proprietari in ... (vezi toată discuția)
Curte comuna vila teofilteofil teofilteofil Buna ziua As avea o intrebare legata de o curte comuna. As dori sa achizitionez un apartamnet la parterul unei vile P+1+2,pe fiecare etaj exista cate un ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, De ceva timp,ma framanta o situatie,legata de proprietatea comuna a locuintei,in care traiesc. Asadar,stau,in aceeasi curte cu inca patru ... (vezi toată discuția)