avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... CABINET MEDICAL INDIVIDUAL
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

CABINET MEDICAL INDIVIDUAL

Am concesionat spatiu de la primarie pt cabinet medical..platesc concesiunea..iar anul acesta am primit o invitatie de la serviciul impozite si taxe sa ma prezint la ei..si sa iau la cunostinta ca, am de platit taxa pe cladirea concesionata. A fost curtea de conturi si s-a stabilit ca am de platit din anul 2014 si pana in prezent 900 lei. Intrebarea mea este...cabinetele medicale nu sunt scutite de la aceasta taxa?

Alte discuții în legătură

Refuz incasare impozite locale pentru ca ma sunt si alte datorii restante Mklsmeli Mklsmeli Zilele trecute am vrut, ca persoana fizica, sa platesc impozitele pe cladire, teren si mijloc de transport, insa mi s-a respins acest drept, pe motivul ca ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri si terenuri anee anee este legal sa platesti:dobanzi de antarziere si penalitati de antarziere?nu este acelasi lucru?consilu local te poate obliga sa le achiti?EATE LEGAL? 2-se ... (vezi toată discuția)
Chiriasii platesc impozitul pe cladire? AlinaLavinia AlinaLavinia Sotul meu lucreaza ca stomatolog intr-un Dispensar de provincie impreuna cu alti 2 medici de familie. Primarul Comunei a trimis vorba ca un angajat al Curtii ... (vezi toată discuția)