avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN consultanta HR?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN consultanta HR?

Buna ziua,

In cazul infiintarii unei societati comerciale ce se ocupa consultanta in domeniul Resurselor Umane, si va presta activitatile urmatoare pentru clienti:
- cautam personal calificat [ingineri] pentru activitatile clientilor
- interviuri on-line cu persoanele respective
- in urma interviurilor, daca persoanele corespund cerintelor clientului vom trimite CV-ul acestora catre client pentru analiza

Ce Cod CAEN ar fii mai potrivit ? 7810 mi se parea potrivit dar autorizatiile necesare pentru acesta nu stiu daca le putem obtine avand in vedere criteriile de acordare. Daca cineva are o explicatie mai clara cu privire la modul de obtinere a autorizatiilor ar fii bine primita.

Firma nu va incheia niciun fel de contract cu persoanele cu care vom discuta legat de oportunitatea de angajare la client;
Firma nu garanteaza ca persoana aceasta va fii apoi angajata la client, doar va trimite CV-ul acestuia catre client urmand ca acesta sa decida daca va colabora sau nu cu respectiva persoana.
Firma doar face research pe retele sociale profesionale gen LinkedIn pentru candidati potriviti si semnaleaza clientului ce credem ca ar fii potrivit pentru postul vacant.

Exista un cod CAEN care acopera o astfel de activitate de consultanta ? Avand in vedere ca noi nu incheiem contracte cu persoanele cu care discutam si nu efectuam plasarea in sine a fortei de munca sau medierea angajarii, doar cautare a unor persoane potrivite pentru acel post.

Multumesc,
G.
Cel mai recent răspuns: JohnDoe11 , utilizator 19:39, 28 Noiembrie 2017
Am mai studiat putin problema, credeti ca codul CAEN 7022 acopera situatia descrisa?

Mersi,
G.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de consultanta ohiki ohiki Buna ziua! Am o intrebare pentru dvoastra. O firma de consultanta cu cod caen 7022 poate avea un contract de colaborare cu o alta firma , firma de plasarea ... (vezi toată discuția)
Activitati firma consultanta cod 7022?? va rog, un raspuns:( light_207 light_207 Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou aceasta nelamurire, dar nu am fost lamurit de nimeni. 1. O firma de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen consultanta robertdrilea robertdrilea Ce cod caen se poate alege pentru consultanta si asistenta in management si in evidenta contabila? Este nevoie de autorizare CECCAR? Precizez ca firma nu ... (vezi toată discuția)