avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certificat nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat nastere

Buna,
Am o nelamurire si m-as bucura sa ma puteti ajuta.
Am nascut o fetita in afara casatoriei in Franta,copilul a fost recunoscut de tatal biologic in Franta si are si un certificat de nastere in care apare el ca si tata.Revenind in Romania am transcris certificatul de nastere a fetitei,la fel in rubrica tata fiind trecut tatal biologic si nu sotul de atuncea.Intre timp am divortat de fostul meu sot.
Intrebarea mea eate:mai e nevoie de tagada paternitatii in conditiile acestea?au trecut 3 ani de atunci,sau actele ce le avem sunt perfect valabile
Multumesc
Cel mai recent răspuns: afrodhitee , utilizator 14:23, 29 Noiembrie 2017
Buna seara,
Nu, atata timp cat este trecut tatal biologic .... NU!
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Nu, atata timp cat este trecut tatal biologic .... NU!

Sigur nu?deoarece fostului sot ii este frica ca nu cumva pe viitor sa-i ceara fiica mea parte din averea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Gabrielalu Gabrielalu Buna ziua.Am avut o relatie cu X pana la inceputul anului 2009.Dupa cateva luni l-am cunoscut pe Y cu care am plecat din tara in februarie 2010. In 2010 am ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate; schimbare nume copil Mihaelay2012 Mihaelay2012 Buna ziua,de curand am divortat,hotararea este definitiva si irevocabila.De fostul sot am fost despartita in fapt din 2003,divortul a durat dupa cum se vede ... (vezi toată discuția)