avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa

In contractul de munca nu mi se prevede tichete de masa deși primesc . Nu primesc in fiecare luna , le primesc sporadic. Angajatorul are obligația sa mi acorde aceste tichete lunar? Cum pot sa-l constrâng sa le primesc lunar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 29 Noiembrie 2017
Verficati daca exista in regulamentul intern/ccm aplicabil mentiuni de acordare a acestora, iar in lipsa unor dispozitii prevazute la nivel de angajator , atunci acesta nu are obligatia de a le acorda.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal sa primesti salar minim daca esti calificat banu20 banu20 Buna ziua, va rog sa-mi comunicati daca este legal sa primesc minim pe economie daca sunt angajata pe post de oficiant telefonist. Mentionez ca incepand cu ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa in preaviz marianciprian marianciprian am si eu o intrebare, am fost dat in preaviz acum cateva zile pe motiv ca nu indeplinesc conditiile de lucru asta dupa 2 ani. am respectat preavizul de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Este legal??? Crhysyss Crhysyss Am o nedumerire si poate cineva ma va lamuri. De curand,la noi in firma s-a introdus o noua \\"regula\\":Cine beneficiaza de concediu medical,isi ... (vezi toată discuția)