avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare proprietate ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare proprietate ANRP

In data de 29.11.2017 am primit Decizia de invalidare pentru imobilul preluat in mod abuziv de regimul comunist (nationalizare 1952) cu drept de atacare 30 de zile la Tribunalul Bucuresti. Ma intereseaza daca in zul in care pierd si la Tribunalul Bucuresti, mai am vreo cale de atac (tribunal international) si daca exista cineva specializat in aceasta speta din regiune Piatra Neamt?
Cel mai recent răspuns: Lynuxxx , utilizator 13:16, 29 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la decizia de rectificare/l165-2013 mihlaurcor mihlaurcor Am facut Contestatie la Trib Bucuresti contra “Deciziei de rectificare” emisa de CNCI Bucuresti. “Decizia de rectificare” a rectificat “Decizia ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren bucuresti Marcos88 Marcos88 Buna ziua, Strabunica a avut un teren in Bucuresti care i-a fost confiscat de catre guvernul comunist. Dupa revolutie bunicul nu a intreprins nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Revendicari case Mihaita123 Mihaita123 Am vrut sa revendic o casa cu legea 10/2001 . Am pierdut insa procesul. Judecatorii corupti din Romania au favorizat Consiliul Judetean care detine ilegal ... (vezi toată discuția)