avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit chirie 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit chirie 2018

Sunt in curs de cumparare al unui apartament in Cluj, insa eu locuiesc si lucrez in Marea Britanie.
Care sunt obligatiile fiscale daca doresc sa dau apartamentul in chirie din 2018?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: fcucuiet , utilizator 20:05, 29 Noiembrie 2017
Multumesc pentru raspuns.
Articolul e din 2008, cred ca informatia nu e tocmai actuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare apartament anl. buna ziua! ... Kanis Kanis Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL. Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)
Taxa pe balcon Bonix Bonix Am primit de la Primarie o adresa prin care mi se aduce la cunostinta ca in baza unei HCL din 31.10.2007 `` s-a revenit la plata taxei pentru balcon``. Mi se ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fara cont bancar DAC123 DAC123 Am si eu o intrebare. Unde ma pot adresa sau ce trebuie sa fac pt ca administratorul sa faca asociatia de proprietari persoana juridica. Asociatia noastra in ... (vezi toată discuția)