avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpararare camera (locuinta sociala) de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpararare camera (locuinta sociala) de la primarie

Buna seara,
Sunt proprietarul unei camere din imobil, iar camera alaturata este a primariei si a fost incadrata pentru locuinta sociala. Problema este ca spatiul nu permite un trai minim pentru o familie, si nu a fost locuita niciodata aceasta camera. Intrebarea mea este daca eu, ca proprietar alaturat as putea cumpara aceasta camera de la primarie? in conditiile in care se si strica fiind nelocuita iar camera inainte era impreuna cu spatiul nostru, inclusiv structura imobilului era de asa natura ca acestea sa fie impreuna. Este vreo posibilitate de cumparare sau macar sa ma notifice in caz ca primaria ar vrea sa instraineze acest bun. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 29 Noiembrie 2017
Puteti depune o cerere scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la primarie pentru cumparare mentionand argumentele dvs. Solicitati sa vi se comunice pretul pentru achizitie si intocmire documente notariale.
Va trebui sa primiti un raspuns scris d ela primarie ca la orice petitie in termen de 30 zile in baza OG nr. 27/ 2002 art.8 privind petitiile.
Locuintele sociale realizate in baza Legii 114/1996 nu pot fi vândute, potrivit art.47 din acest act normativ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile chiriasului manolescu_radu manolescu_radu Suntem o familie care locuim intr-un apartament al Primariei,compus din trei camere plus dependinte(baie,bucatarie,hol).Doua camere sunt locuite de noi cu ... (vezi toată discuția)
Cerere inchiriere (legea nr. 114/1996) ancady2003 ancady2003 buna ziua, am nevoie de un model de cerere pentru inchiriere a 2 camere aflate in incinta casei in care locuiesc, cele 2 camere fiind proprietatea mea. Am 1 ... (vezi toată discuția)
Legea locuintei se aplica si in cazul campusurilor de locuinte sociale? johny2k johny2k Buna ziua. Tocmai ce mi-a fost aprobat dosarul pentru locuinta sociala si am cateva nelamuriri. Asa-zisa locuinta sociala face parte dintr-un campus de ... (vezi toată discuția)