avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde, in ce domenii ma pot angaja fara buletin?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde, in ce domenii ma pot angaja fara buletin?

Unde ma pot angaja fara buletin.Nu il am nici nu imi trebuie si nu stiu ce locuri de munca pot gasii fara sa ceara buletinul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 30 Noiembrie 2017
Cioban la oi sau capre, vacar, dar si acolo va trebuie un document de identificare, sa nu vindeti din animale!
Oricine care v-ar angaja trebuie sa stie cu cine vorbeste, unde domiciliati.
Este un document esențial B..I. sau C.i , chiar dacă nu exista text de lege expres care sa prevadă documentele necesare unei angajări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru angajare AdelinaAdriana AdelinaAdriana Buna ziua, am o dilema in ceea ce priveste unul dintre multele documente necesare in vederea angajarii si anume: o adeverinta cu ultimele 12 luni lucrate cu: ... (vezi toată discuția)
Angajare cu carte de identitate provizorie misha7 misha7 Detin dubla cetatenie Republica Moldova si Romania. Domiciliul este in Republica Moldova. In Romania cu pasaportul mi-am facut carte de identitate provizorie ... (vezi toată discuția)
Ce prevaleaza, contract munca sau document semnat? amicus amicus Acum o saptamana am semnat un document in care eram de acord cu acceptarea unei noi pozitii in cadrul companiei unde lucrez. Acest document prevede ca perioada ... (vezi toată discuția)