avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am incredintat volanul un persoane care stiam ca are ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am incredintat volanul un persoane care stiam ca are permis da la un control am aflat ca permisul este retras

am incredintat volanul uni persoane care are permis dar nu stiam ca el are permisul retras sunt vinovat cu ceva
da eu nu stiam ca el are permisul retras
Daca din probe rezulta ca nu ati stiut, nu ar trebui sa raspundeti penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta de tentativa de omor adrianbaciu adrianbaciu Deci eu am pus o inrebare recent si din cauza ca eu nu prea mai am dat pe la scoala dintra patra este niste neintelegeri si greseli pe care va rog sa mi le ... (vezi toată discuția)
Am incredintat masina unei persoane despre care nu stiam ca nu poseda carnet de sofer bodan24 bodan24 totul a inceput sambata seara eram la un bar la o discoteca intalninduma cu cativa prieteni acestia miau spus sa mergem intrun alt sat in apropiere,eu am ... (vezi toată discuția)
Problema cu alcool caius190 caius190 Buna ziua as avea si eu o intrebare.In data de 1 mai 2009 am fost la iarba vrede cu prietenii si cam pe la ora 23 am condus masina mea personala si fiind drum ... (vezi toată discuția)