avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exprimarea in antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exprimarea in antecontract

Buna ziua, am facut un antecontract pt cumpararea unui imobil la o data stabilita in viitor. in antecontract s a scris ca la data X stabilita eu voi achita suma de bani stabilita si voi intra in posesia bunului imobil. Intrebarea este legata de exprimarea si efectele juridice ale actiunii de "a intra in posesie"... asta inseamna ca la data X eu voi achita banii si voi deveni proprietar ?Este acesta exprimare uzuala in antecontracte sau poate sa fie obiectul unor interpretari astfel incat eu sa nu devin proprietarul bunului imobil? Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Bianca D, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bianca D , utilizator 19:56, 3 Decembrie 2017
imobilul are autorizatie si e intabulat, pe mine ma intereseaza in mod special ce inseamna dpdv juridic a intra in posesia. nu inteleg care e valoarea juridica a acestei actiuni.multumesc
Domnule avocat Tudor,va rog daca se poate sa mi explicati ce inseamna dpdv juridic a intra in posesie? cum se demonstreaza juridic. Va multumesc pt timpul acordat si profesionalism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament in bloc nou, in constructie. cer sfaturi denisz denisz Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament intr-un bloc nou, aflat in costructie (stadiul de finisare de 90%). Dezvoltatorul promite predarea imobilului ... (vezi toată discuția)
Revocare contract vanzare cumparare Cata79 Cata79 Buna ziua, As fi recunoscator cu un sfat legat de o posibila problema juridica. Am incheiat un contract de vanzare cumparare pentru un imobil, cu persoana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am facut un antecontract de vanzare cu un constructor ... GAlina2022 GAlina2022 Buna ziua, am facut un antecontract de vanzare cu un constructor pentru casa si teren si el a mai facut la cateva luni distanta acelasi antecontract pentru ... (vezi toată discuția)