avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plangere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plangere

Bună ziua.Am 15 ani şi mama mea a făcut ceva neaşteptat. A văndut apartamentul în care locuiam, fără informarea mea sau a altora, acţionând pe cont propriu.Acum, eu nu ştiu ce să fac, am dezvoltat un anumit ataşament de acel loc şi mi se pare nedrept că nu am fost informat şi că mama mea nu ţine cont de părerea altora . Îmi vine să depun o plângere.Ce credeţi, este un lucru care ar putea rezolva ceva?Cel puțin eu nu știu cum să acționez.
Cel mai recent răspuns: duluman2002 , utilizator 12:12, 1 Decembrie 2017
Ea era unicul proprietar?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai și te-a lăsat pe drumuri, nu v-ați mutat în alta parte?
Are obligația sa te întrețină, alta obligație nu are, cu atât mai puțin sa te întrebe ce sa facă cu bunul ei.
Sigur ca e frumos sa te întrebe, sa iti ceara părerea, sa va sfatuiti, dar asta nu se întâmplă mereu și nici nu are aceasta obligație.
Asta e, viata e dura, obisnuieste-te cu ea!
Ți-o veni ție sa depui plangere, dar nu ai de ce și unde sa depui plangere decât dacă te-a lăsat pe străzi.
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce consemneaza executorul judecatoresc in procesul-verbal cand canstata ca minorul refuza sa mearga la parintele creditor? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Executorul consemneaza toate detaliile sau doar ce vrea el? Ma refer daca consemneaza tot ceea ce se intampla cu ocazia executarii silite, pana si la cel ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut la prietenul meu si am nevoie de sfaturi... BiancaElena.. BiancaElena.. Buna ziua. Am si eu o problema,locuiesc in casa cu mama mea si prietenul ei,tatal meu fiind decedat. Eu am varsta de 17 ani,prietenul meu insa are 24 . ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare minor nerespectat de parintele nerezident, sanctiuni? tarkan tarkan Cum poate fi obligat un parinte nerezident sa isi respecte programul de vizitare minor, daca acela, desi si-a cerut acest drept in instanta, nu il ... (vezi toată discuția)