avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit contributii PFA 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

contributii PFA 2018

As vrea sa stiu, in cazul in care sunt si angajat si am si PFA, iar ca PFA castig sub salariul minim pe economie va trebui sa platesc CASS 10% si CAS 25% raportat la salariu minim pe economie,?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:35, 1 Decembrie 2017
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vor fi impozitate pfa-urile si profesiile liberale din 2018 ? Caddy23 Caddy23 As vrea sa stiu, in cazul in care sunt si angajat si am si PFA va trebui sa platesc CASS 10% si CAS 25% raportat la salariu minim pe economie, indiferent de ... (vezi toată discuția)
Pfa-impozite datorate Dany5 Dany5 Buna ziua! Sunt angajata ca medic rezident ,am contract de munca cu norma intreaga pe 7 ore.Intentionez sa-mi deschid un PFA pentru a colabora cu o clinica ... (vezi toată discuția)
Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)