avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihnă

Pot lua concediu de odihnă intre concediu de risc maternal si prenatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 2 Decembrie 2017
Puteți lua concediu așa cum ați menționat în mesajul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt însărcinată în 21 de saptamani, am solicitat concediu de risc maternal si mi s-a făcut un raport la medicina muncij ptr 60 de zile pana ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În cazul în care întru în concediu de risc maternal ... VoicuDeea VoicuDeea Bună ziua, În cazul în care întru în concediu de risc maternal și pe urma direct în prenatal, angajatorul îmi mai plătește concediu de odihna pe ... (vezi toată discuția)