Buna seara, sunt mama a 2 minori pe numele meu, recunoscuti de tata, necasatorita, De saptamana viitoare vreau sa plec de la tata cu copii la locuinta proprietate personala luata cu credit cu copii.Am transferat copii la o scoala din apropierea noi locuinte cu acordul tatalui .Imi este frica ca in urma mutarii sa nu imi ia copii si sa nu ii mai vad.Ce trebuie sa fac deoarece doresc domiciliul la mine si custodie comuna?Multumesc
Buna seara, aceasta actiune poate beneficia de avocat din oficiu? Daca nu, care sunt taxele percepute pentru aceasta actiune( onorariu+alte taxe) multumesc
Ar fi si nereqalist sa stabiliti un onorariu cu un avocat fara ca acesta sa stea sa desfaca situatia dv. in 4 si in 10 ca sa vada cat are de munca.
Asistenta juridica gratuita puteti primi in functie de venitul pe cap de membru al familiei.
Taxe partaj
PAROLIST
Sunt intr o situatie foarte dificila.pe scurt,sunt casatorita de 23 ani,am doi copii unul major,unul minor,iar de 2luni am fost scoasa afara de sotul meu.n am ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna
Lauralina
Sunt divortata si am doi copii.in urma divortului avem custodie comuna cu domiciliul copiilor stabilit la mine. Vrem sa ne mutam din oras dar tatal nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Despre copii
PaulSipos
Buna seara! Sotia ieri mia luat copii pe una de la scoala pe cealalta de la gradinita, lea dus la sora ei au plecat ,ieri a bagat divortul. Si numi da voie sa ... (vezi toată discuția)