avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tata nu m-a recunoscut atunci când m-am născut, iar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tata nu m-a recunoscut atunci când m-am născut, iar mama nu l-a dat în judecată. Pot obține acum, la majorat, pensie de întreținere?

Tatal meu nu m-a recunoscut atunci cand m-am nascut, iar mama nu a vrut sa il dea in judecata pentru pensie alimentara. Eu am implinit varsta de 19 ani si as vrea sa fac acest lucru insa vreau sa stiu daca se mai poate si ce ar trebui sa fac.
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: carla.nadina , utilizator 21:54, 19 Februarie 2018

Iacob.adrian a scris:

Buna nadina, sunt si eu in aceași situație ai reusit până la urmă să rezolvi ceva ?

Deocamdata nu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de inretinere! ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o mica nelamurire la care caut un raspuns favorabil. Vreau sa va intreb daca se acorda pensie de intretinere unui copil care nu a fost ... (vezi toată discuția)
Paternitate va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat d-alex d-alex Buna ziua! Am inteles ca tatal unui copil din afara casatoriei poate fi obligat in instanta sa recunoasca copilul doar daca actiunea a fost depusa pana la ... (vezi toată discuția)
Ajutor doraa doraa BUNÃ!AM MARE NEVOIE DE AJUTOR!AM UN BÃIAT DE 3 ANI CARE S-A NÃSCUT ÎN ROMÂNIA, TATÃL LUI FIIND CETÃŢEAN COSTARICAN. Aª VREA SÃ ªTIU CE AR TREBUI SÃ ... (vezi toată discuția)