avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

am primit in apartament donatie de la tatal meu .acum sant an divort cu sotia.va rog sami spuneti daca sotia are vriun drept
Cel mai recent răspuns: Viorel GRADINARU , Mediator 01:29, 4 Decembrie 2017
Daca donatia a fost facuta doar pe numele dvs. bunul primit ca donatie este bun propru. Daca apartamentul a fost donat pe numele dvs si a sotiei dvs. atunci este bun comun si deci va face obiectul partajului in cazul divortului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort amiabil Incognitouser Incognitouser Buna ziua, Sotia si cu mine am decis de comun acord sa divortam pe cale amiabila. Motivul divortului este acela al disparitiei iubirii dintre noi. In ... (vezi toată discuția)
Donatie loganu2 loganu2 Buna Ziua un sfat va rog frumos Sant in divort cu sotia in faza de inceput as dori sa stiu daca patrea mea din bunurile pe care le detinem inpreuna o pot dona ... (vezi toată discuția)
Cum poate un imobil sa nu faca obiectul partajului in caz de divort? Ema_cumparator Ema_cumparator Buna ziua, Sunt casatorita de 11 ani si am impreuna cu sotul meu, doi copii minori. Pana acum noi am locuit si in strainatate o perioada si nu ne-am ... (vezi toată discuția)