avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pierdut contract vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pierdut contract vanzare cumparare auto

Buna, in Octombrie 2015 am cumparat un autoturism audi a4 si in Decembrie 2015 am vandut masina. Am uitat sa o scot de la primarie si acum imi spun sa platesc impozit dar numai am actul de vanzare-cumpare sau alte acte . Mentionez ca am primul contract de la care am cumparat masina il am. Ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cristian1986C , utilizator 13:05, 4 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Problema este ca numai am datele de contact.
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Cristian1986C, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa scot o masina de la impozit fara acte? andrrra andrrra In 2015 am fost de acord sa transfer o masina pe numele meu, pentru a ajuta pe cineva - fara acte de vanzare cumparare, fara sa primesc actele masinii, fara ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta fara contract de vanzare cumparare, cum scot din evidenta de la primarie BGabriel11 BGabriel11 Acum doua luni am cumparat prin intermediar un autoturism despre care am aflat mai tarziu ca nu are taxa de poluare platita. Masina l-am inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dupa vanzare ioan88 ioan88 Buna ziua! Am si eu problema pe care nu reusesc sa o duc la capat. In urma cu un an de zile am vandut un autoturism prin incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)