avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu si zile libere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu si zile libere

Buna ziua,pana in data de 30 noiembrie am fost in risc maternal azi 4 decembrie am primit inițialul la concediul prenatal. Zile de 1- 3 decembrie fiind zile libere nu apar in concediu.Întrebarea mea este : acest lucru ma poate afecta la acordarea indemnizației de creștere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 4 Decembrie 2017
Situatia descrisa nu va afectează dreptul de a beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil geo20sory geo20sory buna ziua.sunt angajata la o firma din10 septembrie 2012 si am fost nevoita sa intru in concediu de risc maternal...de la data de 21 iun 2013 pana la 31 iul ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal iliealinaionela iliealinaionela buna seara.am urmatoarea nelamurire.sunt asistent farmacist,in ultimul an de zile am lucrat la doua farmacii.in luna septembrie 2014 am avut o pauza de 20 de ... (vezi toată discuția)