avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

Buna seara, am fost prins conducand fara permis si sub influenta alchoolului, mentionez ca in trecut am mai avut doua dosare pe aceeasi tema. La al doilea dosar am primit 3 ani cu suspendare, ce asi putea primi la al treilea? Mentionez ca mi sa dat avocat din oficiu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carabus01 , utilizator 22:05, 4 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este riscul ca al doilea sa nu mai fie cu suspendare .
Recidiva . S-au întâmplat caZuri cu mandat de arestare de 15 zile doar ca sa condus fără permis , dacă e recidiv și cu alcoolul e și mai grav .

Multă bafta .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa detaliati exact situatia de fapt.
Sunteti in termenul de supraveghere?
Nu mai stiu exact daca mi-au trecut cei 5 ani de la al doilea dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pt accident sub "influenta stupefiantelor" mpudot mpudot Buna seara dragilor,am o problema care ma roade de ceva timp. In urma cu 3 ani am comis un accident de circulatie care a rezultat vatamarea corporala a unei ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsă riscă pt conducerea sub influența alcoolului? Marin  Mihaela Marin Mihaela Bună ziua Soțul meu cetățean turc a fost prins conducând sub influența alcoolului A fost dus la spital pentru recoltare probe A ieșit o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Ce se va întâmpla mai departe? Flavius Ciprian Flavius Ciprian Buna ziua. După 2 condamnari penale, respectiv o amenda de 3600LEI si o a 2-a condamnare 1 an si 4 luni cu suspendare, ambele penteu conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)