avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Întru in post natal cine imi plăteste medicale?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Întru in post natal cine imi plăteste medicale?

Cum imi calculez 85 la sută din salata minim pe economie?
Cel mai recent răspuns: Rudy08 , utilizator 21:25, 5 Decembrie 2017
Se face o medie din ultimile 6 luni a salariilor nete care se imparte la numarul de zile lucratoare din acea perioada si rezulta o suma la care se aplica un procent pentru asigurari (nu stiu exact acum cat este acel procent) si apoi se calculeaza 85 % din suma rezultata. Asta este suma pe zi pe care o sa o primiti ca si indemnizatie. Se incaseaza doar pentru zilele lucratoare.
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2017
Rudy08, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Lian Iacob Lian Iacob Cu cat sau cum este platita o gravida pe perioada concediului pre/ postnatal ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu medical prenatal cod 08. raduionut raduionut Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns concret, am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. care este metoda de calcul concediu ... (vezi toată discuția)
Ajutor - calcul indemnizatie concediu prenatal!!! Gabriela Negrut Gabriela Negrut Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei in urmatoarea situatie: Incepand cu 19 mai 2009 angajata intra in concediu prenatal. In mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)