avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament

Buna seara!
Doresc sa vand apartamentul din proprietate. Cumparatorul imi plateste 85 % din pretul cerut iar diferenta o poate plati in urmatoarele 4 luni . Pentru a nu ma confrunta cu eventuale riscuri privind achitarea diferentei,ce clauze trebuie contina contractul de vanzare in momentul achitarii avansului de 85 % sau daca merg pe varianta unui antecontract de vanzare sunt obligata sa ii pun apartamentul la dispozitie cu obligativitatea de a achita el cheltuielile de intretinere pana achita diferenta ? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2017
mirelina123, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirelina123 , utilizator 07:54, 6 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Fie mergeti pe antecontract fie pe contract de vanzare cumparare in care sa stipulati ca daca pana la data de ... nu se achira restul de suma aveti dreptul sa-l evacuati si se considera reziliat contrctul fara notificari si fara interventia instantelor (pact comisoriu de gradul IV).
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Fie mergeti pe antecontract fie pe contract de vanzare cumparare in care sa stipulati ca daca pana la data de ... nu se achira restul de suma aveti dreptul sa-l evacuati si se considera reziliat contrctul fara notificari si fara interventia instantelor (pact comisoriu de gradul IV).

Multumesc fff mult!!! Puteti sa imi indicati si un temei legal va rog?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
mirelina123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare -cumparare casa crisstiana_s crisstiana_s Buna seara, Am o casa la tara pe care doresc sa o vand, fiind proprietara, actele sunt in regula. Cumparatorul nu are toti banii momentan si am decis sa facem ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de gradul iv ramona traistaru ramona traistaru Buna ziua, In ian 2009 am semnat un contract de vanzare-cumparare pentru un ap , contract in care este stipulat un pact comisoriu de gradul IV, in sensul ca ... (vezi toată discuția)
Avans casa THEODORA30 THEODORA30 Buna seara as dori sa fiu informata in legatura cu achizitionarea unui apartament prin urmatoarea metoda,eu +fratele meu+tata avem impreuna un aparatament ... (vezi toată discuția)