avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Buna ziua!

Am pe rol un dosar contestatie la executare din iulie 2016;

In mare v-a aduc la cunostinta cazul:

1. am fost administrator la o firma srl pana in luna mai 2016

2. in luna mai firma a intrat in insolventa

3. in timpul administrarii firmei am dat un bilet la ordin in blank unei firme (cu care nu incheiasem nici un contract de prestari servicii), iar acestia au completat biletul, dar MAI GRAV, afland ca firma pe care o administram a intrat in insolventa, mi-au falsificat semnatura mea la rubrica AVALIZAT ca persoana fizica!

In tot acest timp am facut contestatie la executare, iar pe parcursul acestui timp, au avut loc nenumarate sedinte la judecatorie, iar hotararea a fost: " Respinge în rest ca nefondată contestaţia la executare.", cu drept de apel in 10 zile de la comunicare; aceasta hotarare a fost data de judecatorie la data de 23.11.2017 si decomdata nu am primit nimic, dar acum in situatia acesta nu stiu daca mai am vreo sansa in apel!

4. In paralel am facut plangere penala la Parchet si am cerut expertiza grafoscopica, dar si aceasta s-a solutionat negativ, fara sa-mi faca vreo expertiza (aceasta putand fi folosita si in dosarul civil de contestatie la executare)! Bineninteles ca am mers mai departe si am facut a doua plangere penala catre procurorul general pe data de 18.10.2017, in speranta ca voi obtine aceasta expertiza grafoscopica, dar va dura, dupa cum stiti si la apel iar nu voi avea dovezi fondate pentru a avea castig de cauza!

Parerea mea personala era sa-mi intemeiez cererea de apel pe dispozitiile art. 235-238 si sa am timp pentru a obtine dovezi din penal pentru a aduce dovezi fondate in procesul civil!

IN CONCLUZIE:

Eu v-am prezentat pe larg cazul, parerea mea si doresc ajutorul dumneavoastra chiar si in apel, numai daca mai am vreo sansa!

Din cate stiu chiar dc in apel pierd, nu voi mai putea deschide alt dosar contestatie la executarea (prima contestatie la executare fost judecata in Tulcea, iar acum mi-am schimbat adresa de domiciliu de o luna de zile in Ilfov ) daca nu am dovezi

CE IMI RECOMANDATI DUMNEAVOASTRA SA FAC? Ce sanse imi dati chiar si in apel?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:49, 7 Decembrie 2017
Regret, nu poate face nimeni o estimare a sanselor. Cred ca in primul rand trebuia sa aveti avocat, nu stiu daca asta s-a intamplat, atat pe partea de plangere penala, dar si pe civil, in contestatie.
Va multumesc!
Nimeni nu va poate estima sansele. Nici macar avocatul ales nu va da procent de castig. Nu e profesional. DIn cele prezentate de dvs., speta este complexa si consider, la fel ca doamna avocat, ca era obligatoriu sa aveti avocat angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dragandaniel dragandaniel Anul trecut in luna august am eliberat un bilet garantie avalizat in nume propriu pentru o societate comerciala la care aveam functia de director executiv cu ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura pe bilet la ordin neacsusimona neacsusimona BUNA SEARA! pana in 2010 am fost asociat la o firma cu 10% actiuni in 2009 societatea a luat o masina in leasing, dar eu am refuzat atunci, daca bine imi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca+anexe semnatura falsificata de administrator mante23 mante23 Am lucrat timp de circa 1 an de zile la o firma care ulterior a decis sa renunte la serviciile mele prin desfiintarea postului meu. Dupa ce am plecat de la ... (vezi toată discuția)