Salut avocatnet.ro,
În primul rand ma simt noroc ca exista un astfel de site/forum în România, l-aș recomanda cu căldură și altora.
Întrebarea mea este dacă exista obligații legale, taxe, impozite de plătit sau orice alte obligații pentru a deschide și oferi public un site de anunțuri precum olx și La jumate. Cu aceleași funcționalități.
Pentru început site-ul nu va produce profit din nimic, nu vor exista anunțuri promovate sau un serviciu din care eu sa incasez de la utilizatori. Tocmai de aceea am ales sa vin aici sa arunc o întrebare.
Vreau doar un site de anunțuri legal din toate punctele de vedere.
Nu este vorba de un blog, simplu fapt pentru care ma aflu aici. Este vorba de un site de anunțuri, unde exista date cu caracter personal. Am obligații legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal?
Din cate știu, am nevoie de termeni și condiții, aceștia se fac undeva de cineva autorizat? Trebuie sa plătesc pe cineva și daca da, pe cine.
Nu vreau sa deschid site-ul și după puțin timp sa ma trezesc ca cineva îl închide. Sunt intr-un punct în care am nevoie sa ma lămures cu astfel de lucruri pentru a știi dacă merita sa investesc timp în ceea ce vreau sa fac.
Îți mulțumesc enorm de mult pentru timpul acordat.
Ai putea te rog sa îmi recomanzi o categorie din acest site unde pot găsi un consilier juridic cu care sa discut despre prelucrarea datelor cu caracter personal și despre termenii și condițiile unui astfel de site.
Deschidere website
masterflo
Buna ziua...sunt nou pe acest forum si sper sa fac totul cum trebuie ca sa obtin un raspuns...Am decis cu putin timp in urma sa-mi deschis un website de genul ... (vezi toată discuția)