avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorii la bugetul local
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorii la bugetul local

Cum se prescriu datoriile la bugetul local

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:15, 6 Decembrie 2017
Debitele inregistrate la bugetul local se pot prescriu,numai in cazul in care intervine termenul de prescriptie de 5 ani,respectiv creditorul in acest termen nu desfasoara acte si actiuni pentru recuperare debit
Daca creditorul ,in acest interval incheie acte pentru recuperare debit,atunci termenul de prescriptie se intrerupe si se reia un nou termen de 5 ani
De reguila autoritatea publica locala,nu omite sa desfasoare acte si actiuni pentru recuperare debite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii catre stat maria_44 maria_44 Buna ziua, Astazi dimineata am cautat pe net dupa numele sotului si am aflat ca in data de 11.02.2013 s-a facut o comunicare prin publicitate de catre ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenzi lameru lameru O intrebare, astazi in 2017 apar la finante cu amenzi ratb neplatite din 2002 din perioada liceului, intrebarea mea e nu se prescriu acele amenzi la 5 ani? Au ... (vezi toată discuția)
In cat timp se prescriu impozitele si taxele locale ?datoria provine din 2007 cand proprietarul a decedat Iulia branza Iulia branza In 2007 proprietarul imobilului si a terenului a decedat,sotie de vet de razboi nu a fost dezbatuta mostenirea si taxele locale nu au fost ... (vezi toată discuția)