avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere amenzi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere amenzi

O intrebare, astazi in 2017 apar la finante cu amenzi ratb neplatite din 2002 din perioada liceului, intrebarea mea e nu se prescriu acele amenzi la 5 ani? Au trecut totusi 15.....
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:15, 17 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
termenul de prescriere drept executare debite opereaza numai in cazul in care creditorul in termenul de prescriere de 3 sau 5 ani nu desfasoara acte si actiuni pentru recuperare debit
daca in termenul de 5 ani-in cazul debitelor fata de stat,creditorul periodic realizeaza acte si actiuni pentru recuperare debit,termenul d eprescriptie se intrerupe si se reia un nou termen
Daca autoritatea fiscala teritoriala,prin impunerea anuala comunica existenta debitelor ,nu se poate invoca interventia termenului de prescriptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la bugetul local Pelivan Gh. Pelivan Gh. Cum se prescriu datoriile la bugetul local (vezi toată discuția)
Prescriere amenda icscsi icscsi Buna ziua, Am fost sunat astazi de catre Directia Fiscala ca as avea o amenda pentru \"calatorie frauduloasa cu mijloacele de transport\", din 2012, ... (vezi toată discuția)
Amenda mariuscoditoiu mariuscoditoiu Buna dimineata,am si eu o amenda de circulatie de vreo 5 ani si as vrea sa stiu daca acestea se mai prescriu dupa o anumita perioada? Multumesc. (vezi toată discuția)