Imi cer scuze ca va rapesc din timp , dar am o intrebare la care chiar nu mai stiu unde sa caut raspunsul .
un amanet fizic cu program de lucru stabil si flux de clienti eventual situat intr-un bloc - necesita aprobarea asociatilor locatarilor si a unor vecini
Un amanet online care nu desfasoara activitate propriuzisa cu clientii ( nu`mi bate nici un client la usa ) in bloc ci doar depoziteaza bunurile si atat - mai am nevoie de aprobarea cuiva din vecini ? avand in vedere ca locuinta mea nu are aprobare ca sediu socialImi cer scuze ca va rapesc din timp , dar am o intrebare la care chiar nu mai stiu unde sa caut raspunsul .
un amanet fizic cu program de lucru stabil si flux de clienti eventual situat intr-un bloc - necesita aprobarea asociatilor locatarilor si a unor vecini
Un amanet online care nu desfasoara activitate propriuzisa cu clientii in bloc ci doar depoziteaza bunurile si atat - mai am nevoie de aprobarea cuiva din vecini ? avand in vedere ca locuinta mea nu are aprobare ca sediu social
Va spun toate astea ca am ajuns la capatul rabdarii cu vecinii ... PS. locuiesc la parter
Buna ziua,
Indiferent de activitatea pe care ar urma sa o desfasurati, in vederea stabilirii sediul social intr-un apartament de bloc, este necesar acordul vecinilor de sus, jos, stanga si dreapta, dupa caz.
Mentionez ca si in eventualitatea in care fie declarati ca nu se va desfasura activitate la sediu, fie se vor desfasura doar activitati proprii de birou pentru firma, nu veti fi scutit de aceasta formalitate.
Mult succes.