avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sesizare împotriva organelor de cercetare penala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sesizare împotriva organelor de cercetare penala

Buna ziua! Acum 7 luni mi s a întocmit al doilea dosar penal, respectiv am circulat cu dovada expirata de 1 zi , având un certificat de grefa pentru ca am dat in instanța prima sancțiune a întâiului dosar penal și confundând data emiterii cu cea a valabilității. De acum 7 luni nu am primit nici o instiintare, am fost la parchet și poliția rutieră dar nu am primit nici un răspuns in acest sens. Întrebarea mea este dacă ii normal sa dureze atât de mult pentru trimiterea dosarului la procuror, analizarea lui și dispunerea unei sancțiuni ... as putea sa fac o sesizare polițistului in cauza ? Va mulțumesc !
Aveti dreptul sa depuneti cerere pentru urgentarea solutionarii. Nu trebuie sa excludeti nici varianta in care procurorul va trimite in judecata.
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal fara rost insa ma tine blocat... slash2n slash2n Buna ziua, Am primit instiintare pt a preda permisul pt cumul de puncte dar am inregistrat o plangere cu nr de dosar pt ultima amenda insa nu am si luat ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat,dovada inlocuitoare Stefanandrei85 Stefanandrei85 Buna seara! In urma unui accident mi-a fost suspendat permisul,s-a deschis un dosar penal pt vatamare....iar dovada de 15 zile expira in curând.. ... (vezi toată discuția)
Neinstiintare oficiala de 3 luni si 2 saptamani pentru permis de conducere retinut laurentiun90 laurentiun90 Buna ziua ! Pe data de 12 august pe la ora 4 dimineata am fost oprit de Pol Rutiera conducand sub influenta bauturilor alcoolice.(stateau la panda) Am ... (vezi toată discuția)