avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model proces verbal negociere colectiva.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model proces verbal negociere colectiva.

Buna ziua,
Suntem o firma de 28 angajati, colegii nu doresc reprezentant al salariatilor(lucru stabilit in cadrul unei adunari generale a salariatilor prin vot secret), doresc sa se reprezinte singuri, conducerea este de acord. In cadrul primei sedinte de negociere toti angajatii sunt invitati, firma propune majorarea salariilor a.i. netul sa ramana acelasi, salariatii sunt de acord in unanimitate. Sunt corecti pasii? Va rog sa ma ajutati cu un model de PV in care sa notez cele de mai sus. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: officem4 , utilizator 09:10, 11 Decembrie 2017
Lasati-mi o adresa de mail.
carmen.munteanu@m4.ro
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie munca,negocierea ccm samir69 samir69 Ce se intimpla daca la nivel de unitate(are trei puncte de lucru in doua orase) sindicatele, in numar de trei, nu sunt reprezentative si nici afiliate la o ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel de unitate pentru incepatorii in hr andreea.cobianu andreea.cobianu lucrez la o firma nou infiintata, caen 1814, si ma ocup de personal. avem 50 de muncitori necalificati, 1 responsabil ssm/psi, 1 translator, 6 CTC, 3 sefi de ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca lilinda09 lilinda09 Buna ziua, ajutoooorrr!!!!:((..Nu peste multa vreme, societatea noastra va angaja si cel de-al 21-lea angajat...da, si trebuie CCM...problema este ca, eu am ... (vezi toată discuția)