avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contractul colectiv de munca.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contractul colectiv de munca.

1-Aveți va rog un model pentru anul 2018.
2-În ce termen trebuie depus la ITM
Multumesc
Cel mai recent răspuns: costel tu , utilizator 20:34, 14 Decembrie 2017
NU exista modele pentru fiecare an in parte.

Daca doriti sa va inspirati dintr-un astfel de c.c.m. , gasiti aici modele:
[ link extern ]
Mulțumesc mult.Am studiat și întrebat. Fiecare a procedat așa cum a crezut de cuviință.
Unii au făcut convocată și procese verbale pentru negocierile salariilor.
Alții au făcut pur și simplu acte adiționale la contracte cu referire la cele 2 ordonanțe. Pe care le au trimis prin revisal fără nimic în plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca 2018 ioanatd ioanatd Pana anul acesta nu am avut contract colectiv de munca.Am inteles ca oricum pentru 2018 indiferent de numarul angajatilor trebuie intocmit. Ce demersuri ... (vezi toată discuția)
Initiere negociere ccm RuxandraLarisa RuxandraLarisa Care sunt pasii care trebuie urmati atunci cand firma doreste sa initieze negocierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm la nivel de unitate alinadobre alinadobre Am o firma care are peste 21 de salariati si doresc sa intocmesc documentatia pt negocierea colectiva care este obligatorie conform Codului Muncii. Ma puteti ... (vezi toată discuția)