avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine organizează Adunarea Generala a Angajaților?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine organizează Adunarea Generala a Angajaților?

Restul pașilor de urmărit sunt explicați destul de clar pe site-ul dvs. Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Roony, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:57, 9 Decembrie 2017
Sunt doua posibilitati :
- fie angajatorul
- fie un grup de intiativa al salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare fotografie fara acordul autorului ioanon ioanon Pot actiona in instanta detinatorii unui site care mi-au preluat/postat o fotografie fara a-mi cere acordul (drept de autor al respectivei imagini)? As avea ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate laviniamarciuc laviniamarciuc Buna ziua, Se poate va rog sa-mi explice cineva avizat, in mod detaliat si clar (adica in termeni acesibili necunoscatorilor de juridic) cum mi-as putea ... (vezi toată discuția)
Evaziune prin pfa? mucea mucea Avem urmatorul caz: 1. Patronul are mai multe firme F1, F2 si F3 2. Sunt angajat la F1 cu contract de munca,am salariul real trecut in cartea de munca sa ... (vezi toată discuția)