Buna ziua!
Imi puteti spune, va rog, ce mai trebuie sa depun la ITM pe langa act aditional de suspendare CIM - pentru o salariata al carei CIM se suspenda pentru concediu ingrijire copil.
Va multumesc.
Trebuie sa depuneti decizie de suspendare a contractului de munca, la care atasati o copie dupa cererea de suspendare facuta de salariat, o copie a certificatului de nastere a copilului.
-copie dupa certificatul de nastere al copilului;
- cererea de suspendare a CIM din partea salariatei/ului care va beneficia de concediu pentru cresterea copilului:
- declaratie pe proprie raspundere din partea celuilalt parinte ca nu beneficiaza de concediu platit petru cresterea copilului
La ITM trebuie sa duceti pentru inregistrare si luare in evidenta doar decizia de suspendare a contractului individual de munca in dublu exemplar.
Actele mentionate de alinvhs trebuie sa le aveti la dosarul angajatei / angajatului care urmeaza a beneficia de concediu pentru crestere si ingrijire copil.
Multumesc.
As mai avea o intrebare.
Mi s-a intamplat ca un angajat sa intre a doua oara in concediu pentru cresterea copilului si atunci doar i-am semnat concediul uitand ca trebui sa-i prelungesc si suspendare. Pot sa depun o decizie in acest sens- fara sa mai am nevoie de semnatura angajatului--mentionez ca nu reusesc sa il contactez.
Va multumesc mult.
R.C.