avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendarea CIM - concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendarea CIM - concediu crestere copil

Buna ziua!
Imi puteti spune, va rog, ce mai trebuie sa depun la ITM pe langa act aditional de suspendare CIM - pentru o salariata al carei CIM se suspenda pentru concediu ingrijire copil.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 12:57, 16 Noiembrie 2009
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere si ingrijire copil tata Roxy1908 Roxy1908 Buna ziua, Am situatia in care un salariat, care este in concediu fara plata in momentul de fata,doreste sa intre in concediu de crestere si ingrijire copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie in luna tatalui Elenafilip21 Elenafilip21 buna ziua! sotul meu si a despus cererea de intrare in indemnizatie in a 24 luna ( luna tatalui) la angajator, incepand cu data de 10 iunie, insa angajatorul ... (vezi toată discuția)
Completare adeverinta cic gina2010 gina2010 Buna ziua cum se va completa adeverinta ref. la veniturile realizate pe ultimele 12 luni, tinand cont ca salariata, care se afla in primul concediu pentru ... (vezi toată discuția)