avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neinregistrare in Revisal a incetarii CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neinregistrare in Revisal a incetarii CIM

Ce pot sa fac daca angajatorul nu a inregistrat in Revisal incheierea CIM. Am scos un extras de la ITM si apar activa pe angajator cu aceeasi contract de munca pe doua locatii : la sediu in Bucuresti cat si la punctul de lucru. CIM a incetat de anul trecut din decembrie desi am cerut angajatorului de o saptamana sa opereze in Revisal raspunsul a fost ca ....,, va dura...., Eu trebuie sa depun actele pentru a beneficia de somaj , dosarul nu mi se ia deoarece eu figurez cu CIM activ . Ce pot sa fac ca sa-l determin pe angajator sa-mi inregistreze urgent incetarea CIM in Revisal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 11 Decembrie 2017
Sesizați ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare marius19881 marius19881 Am fost sa depun actele la somaj si mi s-a spus ca figurez ca muncitor la o firma care e radiata si mi sa cerut sa aduc decizie de incetare a CIM si sa mi se ... (vezi toată discuția)
Probleme vizualizare cim incetat de catre ajofm gina2010 gina2010 Buna ziua, am incetat cim ul pe data de 02.03.2015 dupa preavizul legal de 20 de zile, cf art 75. al 1 si 65.1; am toate documentele eliberate de catre fostul ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si ccc alexia-mihaela alexia-mihaela Buna ziua, Pe 1 august 2010, am inceput sa lucrez cu contract de munca pe perioade determinate la o societate. Astfel mi s-a intocmit acel contract pentru 3 ... (vezi toată discuția)