avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate comerciale de tip
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate comerciale de tip

Buna ziua, spuneti-mi, va rog, daca pot s ainfiintez o societate comerciala care sa aiba ca activitate principala - supraveghere copii - (supraveghere, masa, joaca, somn) pt copii cu varsta max. 7 ani. Consider asta o alternativa la gradinita particulara , aceasta din urma implicand multe costuri si conditii cam greu de indeplinit si cel mai important...multe autorizatii.
Exista vreo posibilitate sa realizez aceasta activitate si daca da in ce conditii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 09:20, 14 Octombrie 2009
SFARTZ ANDREEA a scris:
... pot s ainfiintez o societate comerciala care sa aiba ca activitate principala - supraveghere copii - (supraveghere, masa, joaca, somn) pt copii cu varsta max. 7 ani. Exista vreo posibilitate sa realizez aceasta activitate si daca da in ce conditii?

Buna ziua,
DA, se poate.
Pentru obiectul de activitate, vizitati site-ul:
[ link extern ]
Pentru avize, intrebarea Dvs. este complexa, se refera atât la calitatile sediului in care se va desfasura activitatea (avize: mediu, sanitare, sanatate, sanitar-veterinare) cât si la calitatile prestatorului/prestatorilor (avize: profesionale).

Cu stima,

M-ati putea indruma catre vreun site sau institutie abilitata sa imi ofere consultanta necesara?
Va multumesc,
Institutii care sa va acorde consultanta, nu cred ca sunt.
Site-uri cautati in sectiunile de pe Net cu specific similar.
La Registrul Comertului (sau in alt mediu), incercati sa gasiti un avocat/consilier care sa va asiste in procedura.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import china Claudiu Dinu Claudiu Dinu Buna ziua. As dori un sfat cu privire la importul de usturoi, ciuperci si alte produse de acest gen din China, sau daca ma puteti indruma unde sa ma interesez ... (vezi toată discuția)
Cum obtin autorizatia de functionare pt o sala de fitness? Sorelly Sorelly Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt obtinerea autorizatiei de functionare, pt o sala de fitness. Sala este pe o suprafata de 1200 m2, ... (vezi toată discuția)
Avize de functionare GABRIELA_22 GABRIELA_22 Buna ziua, As vrea sa stiu,daca puteti sa ma ajutati cu detalii, referitor la cum trebuie sa procedez pentru obtinerea autorizatiilor de functionare unui ... (vezi toată discuția)