avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau să divorțez, soțul nu vrea.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau să divorțez, soțul nu vrea.

Bună seara sunt moldoveanca însă am cetățenie Româna. Soțul ei Român. Avem o fetita născută în RepublIca Moldova are 3 luni. De cind neam căsătorit (19.04.17) soțul nu vrea să aibă grijă de noi. La momentul dat el e în Germania lucrează legal nu cunosc ce salariu are deoarece ma minte de fiecare data în jur de 1100 € . Ne trimite cite 200 € lunar știind ca am pierdut laptele din cauza lui și acum hrănesc copilul cu lapte artificial. Cu greu împing traiul . Ma numește păcătoasă jigodie proasta și zice ca eu și copilul suntem morți pentru el. Bea în fiecare zi. Viitor nu avem împreună. Nu mai rezist. Vreau divorț însă el nu vrea . Cum sa procedez sa ma despart de el.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:12, 13 Decembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ultimul loc unde ati stat impreuna e Peris? atunci la Ilfov e competenta.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)
Divort+custodie comuna catalin1983 catalin1983 Buna ziua sunt intr-un moment in care nu stiu pe unde so apuc:(,Sunt casatorit de doi ani cu o cetateana din Republica Moldova si avem un copil de un an jumate ... (vezi toată discuția)
Divorț anutsa22 anutsa22 Bună ziua am și eu o întrebare sunt moldoveanca am trăit cu un roman 3ani. Neam despărțit din februarie din iulie suntem divorțați de fapt locuind ... (vezi toată discuția)