avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... scam, pot face ceva?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

scam, pot face ceva?

am intrat pe un site, cu webcam de amatori, am vrut sa privesc un show paypal, m-a spus contul de acolo, am transmis banii apoi nu am mai vazut show, pot face ceva, am trimis prin send money, gift
Cel mai recent răspuns: felixtm , utilizator 12:09, 14 Octombrie 2009
Daca aveti dovada platii efectuate( nu prea stiu ce presupune send money- deci ati trimis banii, dar gift? adica in traducere -cadou??) .Dar daca este o plata in regula , nu stiu cu cat ati fost pagubit, depuneti plangere la politie, fapta poate fi considerata inselaciune.
am dovada ca am trimis banii , dar la categoria cadou, si 15 euro, era pentru un sex chat, amator, o persoana din strainatate sa imi arate corpul
Uitati de banii platiti si nu mai accesati astfel de site-uri.B-)
deci nu exista solutie pentru ca am trimis ca si cadou banii pe paypal si pentru ca nu pot dovedi ca nu am vazut showul nu? :(
E clar.
Ati trimis banii ca si cadou. Scria acest lucru asa ca nu puteti face nici o plangere. (oricum daca websiteul era din Honolulu, nimeni nu ar fii miscat vre-un deget- mai ales pentru asa suma).

Parewrea mea ca nu merita nici un cent asfel de siteuri.
Viata reala e frumoasa. Incearc-o!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune pe internet Olty01 Olty01 Salut! In urma cu doua saptamani am platit un youtuber (ca sa intelegeti despre ce este vorba : un om care face diferse filmulete pentru youtube - destul de ... (vezi toată discuția)
Plangere neindeplinire conditii realizare proiect Spleshmen Spleshmen Am nevoie de sfaturi in legatura cu o problema. Am vorbit cu o persoana sa ii realizez un website ( la negru desigur, mica intelege ) pentru o anumita suma ... (vezi toată discuția)
Inselatorie online pe site de dating DumitrescuFlorian DumitrescuFlorian Buna ziua, in primul rand doresc sa va salut si sa va multumesc pentru activiatea de consiliere pe care o desfasurati in cadrul acestui forum. In al doilea ... (vezi toată discuția)