avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj in zile de sarbatoare personal norma redusa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj in zile de sarbatoare personal norma redusa

Buna ziua,

Cum ar putea fi pontati salariatii cu norma de 2 ore pe zi, ai unei institutii private care a avut program in zile de sarbatoare?

Stiu ca angajatii cu norma redusa de lucru nu pot inregistra ore suplimentare, dar totusi daca institutia a fost deschisa, deci salariati au lucrat, care este solutia pentru aceasta situatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 4 Februarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ziua de sarbatoare legala in care a muncit, a fost platita, atunci nu este logic ca ziua in care i se va acorda liber ca si compensatie nu i se va plati ? ...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare Szegedi07 Szegedi07 Buna ziua, Intrebarea mea este legata de urmatoarea: \" Ca recompensare a muncii suplimentare, conform Codului muncii, aceasta se face în două ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns; eu lucrez in ture, ... george101 george101 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns; eu lucrez in ture, respectiv 12/24 cu 12/48 - in luna iunie 2020 am lucrat 192 ore , din care 12 in zi de ... (vezi toată discuția)
Plata zilelor legale badelf badelf Buna ziua, daca un angajat a fost programat, conform graficului, sa lucreze in zi de sarbatoare legala, va fi pontat separat ore lucrate si restul ore ... (vezi toată discuția)