avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mașina cumpărată de la persoana ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mașina cumpărată de la persoana fizica,înmatriculata in ro dar inca in leasing in uk

Buna ziua.am cumpărat o mașina de Anglia in primăvara,de la persoana fizica in România .De curând am început sa primesc diferite telefoane de la presupusul fost proprietar,spunându-mi ca mașina e inca in leasing in Anglia si ca o sa risc sa imi fie luată daca nu am sa ii vând lui autoturismul la pret de jumate din cat am dat eu pe ea.imi puteti spune va rog,in caz ca se adeverește ceea ce spune,ce ar trebui sa fac?Sunt un om modest,am visat sa am o mașina mai buna si acum nu imi permit sa pierd atâția bani
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:02, 12 Decembrie 2017
Achizitia vehiculului a fost facuta cu parcurgerea procedurii legal prevazuta ?
Vanzatorul a depus documrentele care sa probeze ca este proprietarul vehiculului,a prezentat certificat fiscal si fisa de radiere auto ?
Daca ati cumparst in primavara vehiculul,ati finalizat procedura de inmatriculare a acestuia,ati efectuat verificarea la RAR ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto - acte incomplete. Seca Seca Buna seara. In septembrie 2017 am cumparat un autoturism. Persoana de la care l-am cumparat preluase un leasing, il finalizase insa nu-si trecuse masina in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine fiscalul autoturismului cubiman cubiman am cumparat un autoturism care in carte si talon are un proprietar,care a vandut catre un al doilea.eu am cumparat de la acesta,cu promisiunea ca ulterior ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)