avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... SCHIMB DE TERENURI AGRICOLE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

SCHIMB DE TERENURI AGRICOLE

Buna ziua,

As dori un raspuns la urmatoarea situatie: impreuna cu sora mea am mostenit teren agricol aflat in mai multe parcele si am dori sa facem schimb intre noi astfel ca sa avem fiecare terenul mai compact. Mentionez ca avem fiecare certificat de mostenitor, iar intrebarea este daca inainte de a face schimul trebuie facut cadastrul si intabularea, intrucat acestea nu au fost facute la dezbatere succesiune. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 09:21, 14 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate face suplimentar certificatului de mostenitor un partaj voluntar. Pentru detalii contactati notarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire teren color66 color66 Buna ziua, Am mostenit un teren agricol. Suntem 5 mostenitori. S-a dezbatut succesiunea la notar si s-au elibarat certificate de mostenitor. Care sunt pasii ... (vezi toată discuția)
Intocmire cadastru si intabulare terenuri agricole (arabil) BALINT ELENA BALINT ELENA Buna ziua, Doresc sa mi se execute cadastrul si intabularea a doua terenuri, pe care le-am mostenit eu , fratele meu si mama mea, dupa decesul tatalui meu in ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren din succesiunea pe bunicii de pe tata care traieste, mama si sora traiesc si ele nuc23 nuc23 Cumparare teren din Succesiunea pe bunicii mei, tata, mama, sora traiesc Am imputernicire sa-l reprezint pe tata la dezbaterea succesiunii si partajul ... (vezi toată discuția)