avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Facturi UBER
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Facturi UBER

Buna ziua,ma confrunt cu o situatie, Uber imi trimite saptamanal un fisier .CSV cu toate cursele soferilor ,care sunt 400-500 in fiecare saptamana.Intrebarea este cum pot inregistra acele fisiere .CSV ca sa nu mai tiparesc si sa introduc manual fiecare factura.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: petre1981 , utilizator 03:31, 15 August 2019
Sunteți contabil? Doresc contabil care are cunoștințe despre activitatea Uber? Ați aflat cum se înregistrează facturile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare persoana juridica cu platforma upwork lucian_crb lucian_crb Salut! Nu stiu daca pana acum s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema, dar sper ca cineva de aici sa ma poata ajuta. De ceva timp desfasor activitate ... (vezi toată discuția)
Pentru activitate uber e ok dacă trec plătitor de tva? petre1981 petre1981 Bună dimineața! Doresc contabil care cunoaște despre activitatea Uber. 1) Am înființat SRL, neplatitor de tva și doresc să știu dacă e ok să ... (vezi toată discuția)
Contabilitate uber teocriscom teocriscom O societate care lucreaza cu uber ce trebuie sa inregistreze si sa declare in d 301 si 390 si ce ordin de compensare trebuie depus la bnr?:( (vezi toată discuția)