avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Decizie majorare salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Decizie majorare salariu

Buna ziua,
Pentru majorarea salariului la 1900 lei incepanad cu 01.01.2018 trebuie facute acte aditionale la fiecare contract individaul de munca, sau pot face o decizie colectiva la care sa atasez un tabel cu toti salariatii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:53, 15 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu sunt de parere ca trebuie decizie colectiva de majorare a salariului.
Mulțumesc! O seară frumoasă!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Intrucat prin majorarea salariului minim se modifica practic pragul minim al salariului de la care angajatorii pot negocia cu anagajatii nivelul salariului, consider ca trebuie intocmit act aditional. Practic angajatorii sunt obligati sa renegocieze clauza "Salariul" din cadrul CIM, in functie de negociere putand stabili orice salariu peste sau egal cu nivelul minim.
Mai multe gasiti aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negociere 01.01.2018 leo92 leo92 L firmele cu 3 salariati mai trebuie negociere pt. marirea salariului de la 01.01.2018? (vezi toată discuția)
Dacă acuma am 1930 salariu mai îmi creste de la 1 ianuarie Chirovan Daniel Chirovan Daniel Dacă se mărește de la 1 ianuarie dacă acum salari de baza este de 1930atit îl am acum (vezi toată discuția)
Salariatii care au refuzat semnarea actului aditional de majorare a salariului brut s-au razgandit. cum procedez? Amedeea2005 Amedeea2005 SPETA: O parte din salariati au refuzat semnarea actului aditional la CIM de majorare a salariului brut in contextul transferarii contributiilor CAS și CASS ... (vezi toată discuția)